Efterspørgsel på udlejningsbiler

Frygt for kaos skaber efterspørgsel på udlejningsbiler.

Flere og flere danskere fravælger usikkerheden ved juletogene hos DSB. For mange forsinkelser, aflysninger og udsolgte tog giver travlhed blandt biludlejningsselskaberne.

Efterspørgsel på udlejningsbiler

Efterspørgsel på udlejningsbiler

Allerede nu sikrer danskerne sig juletransporten, og med kort tid til juleaften kan Budget Biludlejning mærke, at det tynder ud i flere af bilgrupperne i juledagene. Derfor er selskabet også helt sikre på, at parkeringspladserne ved udlejningsstationerne står tomme hen, når juleræset for alvor tager fat.

“Det er det samme hvert eneste år. Når julen nærmer sig, så stiger efterspørgslen kraftigt, og i år er efterspørgslen faktisk begyndt endnu tidligere end forventet. Forsinkelser, tvungne ståpladser, dyre billetter, dårligt indeklima og manglende plads til bagage og julegaver, gør juletransport med tog til en prøvelse. Det er hvad vores kunder fortæller os, og derfor ser det også ud til, at der heller ikke i år vil være flere lejebiler tilbage, når danskerne går på juleferie omkring den 22. og 23. december”, sådan lyder det fra Kasper Gjedsted, Administrerende Direktør hos Budget Biludlejning i Danmark.

Annonce:

Budget Biludlejning har grundet efterspørgslen fremskyndet levering af nyindkøbte biler, og krydser fingre for, at de når frem inden jul. Hvis de mange nyindkøbte biler ikke når at blive leveret, så viser erfaringen at danskerne tager hvad der er tilbage, når personbilerne er udsolgt. Hvert år sender Budget Biludlejning desperate kunder på juleferie i en varevogn eller flyttebil, og det kan sagtens gentage sig i år: “Er man ikke er flere end 3 personer er der flere af vores kreative kunder der har lejet en varevogn, udelukkende for at slippe for den offentlige transport. På den måde er man i hvert fald også sikret plads til endnu større julegaver, og mon ikke der er mange børn der vil sætte pris på det?”, afslutter Kasper Gjedsted.

Budget Biludlejning har stadig ledige lejebiler på enkelte udlejningsstationer. Man skal dog være hurtig, hvis man vil sikre sig en af de populære bilstørrelser.

Skriv et svar