Truma CP plus fra gammel til ny

Eftermonteringsoption Truma CP plus

Autocamper Udstyr og Brug: Truma

Truma fortæller i en pressemeddelelse: Kunder, som har ældre Truma Combi apparater i deres autocamper, behøver ikke give afkald på denne ekstrakomfort.

For Truma tilbyder nu et eftermonteringsmulighed, hvormed alle Combi ovne i autocamper fra 2007 kan ombygges. „Dertil skal der installeres en CP plus betjeningsdel og ovnens styreprintkort skal udskiftes“, forklarer projektleder Stephan Koch. Kunden får det nye LCD-display Truma CP inkl. 12 V tilslutning samt et 6 m betjeningsdelskabel i faghandlen. Printkortet er ikke med i pakken, men udskiftes direkte af Truma forhandleren eller af servicepartneren. „Således sikrer vi, at indbygningen foretages af en fagmand og ovnens korrekte funktion garanteres.
Truma - Combi CP Plus

Denne eftermonteringsoption i autocamper er også interessant for kunder med nye køretøjer. I sæson 2013/2014 modellerne er den aktuelle Truma ovn allerede installeret. „Nogle producenter installerer dog stadig den gamle, analoge Combi betjeningsdel i deres køretøjer“, fortæller Koch. „Kunden har så ganske vist et nyt Combi apparat med nyt printkort om bord, men kan med den gamle drejeknap ikke benytte de nye funktioner.“ Kunderne kan genkende den nye Combi ovn på det moderne, sorte kabinet. I dette tilfælde skal man kun eftermontere LCD-displayet, men ikke printkortet for at kunne nyde godt af den ekstra komfort og behagelighed ved den nye Combi generation.
Verpackung_Bedienteil_CP_plus(1)
Find din lokale forhandler her: www.truma.com
Om gammelt eller nyt Combi apparat med gammel betjeningsdel – eftermonteringen i autocamperen betaler sig i alle tilfælde. Den nye betjeningsdel Truma CP plus fås hos i faghandlen fra september 2013. Kontakt din lokale forhandler for mere information.

..

Skriv et svar