Autocamperen er yderst populær

Friheden i autocamperne tiltrækker flere

Der sælges flere nye autocampere

Autocamperen er yderst populær i udlandet. Herhjemme mærker flere campingpladser også tendensen, men de danske autocamper priser er nok med til at lægge en dæmper på salget af de praktiske køretøjer.6-Berth-autocamper

Overalt i Europa er tendensen den samme. Der sælges flere nye autocampere end konventionelle campingvogne, fordi flere og flere ønsker den indbyggede frihed, som camperen stiller i udsigt.

Om autocamperen så i praksis giver campisterne en anderledes ferie, end hvis de havde en vogn på krogen, er jo op til hver enkelt at bedømme. Men kigger man alene på salgstallene, er det tydeligt, at autocamperne er populære i Europa.

Herhjemme har organisationerne også “set skriften på campingvognen”, og alle danske campingpladser med to eller flere stjerner har de senere år fået anlagt p-pladser til autocampere. Med et mindstekrav på to pladser er der godt og vel 800 pladser i Danmark, der er reserveret til autocampere.

Særlige parkeringspladser

»Interessen for campere er stigende, og det kan vi tydeligt mærke rundt omkring i landet. Vi har imødekommet et stort ønske fra mange ejere af autocampere, der gerne vil have trygheden ved at være i nærheden af en campingplads, hvor de kan overnatte. Det gælder både danskere og biler på udenlandske plader,« siger direktøren i Campingrådet, Poul Fejer Christiansen.

Kigger man alene på salgstallene, er det tydeligt, at autocamperne er populære i Europa.

Arbejdet med at indrette pladserne fulgte efter det nyeste campingreglement, der blev indført for fire år siden. Her opfandt man det nye begreb ”p-pladser til autocampere”.

Pladserne indrettes som regel uden for bommen på campingpladserne, så det er muligt at ankomme på alle tidspunkter af døgnet.lej autocamper

På Københavns største plads, DCU-Absalon i Københavns vestlige udkant, har man de seneste mange år også haft plads uden for selve pladsen til autocampere, og her mærker man, at interessen for autocamperne breder sig. Både inden for og uden for bommen til selve pladsen.

jyllands-posten.dk

Autocamper udlejning i Tyskland, Europa og resten av Verden

Vi garanterer billig Autocamper udlejning

Vi finder de billig Autocamper priser. Du vælger det bedste tilbud.

Skriv et svar