Typer Autocampere

Der findes 5 hovedgrupper af autocampere:

Hvilken Type Autocamper?

Det kan være svært at afgøre hvad der er den rigtige type camper for den enkelte familie.
KassevognKassevogn: I denne klasse er alle autocampere indrettet i en traditionel kassevogn, typisk med en snæver siddegruppe til fire personer forrest, køkken, klædeskabe og toiletrum i midten, og bagerst sovemulighed på tværs af autocamperen.

AlkoveAlkove: Alkovemodellen er populær blandt børnefamilier, hvor børnene får “værelset” i alkoven over førerhuset. Alkovemodeller kendes på indretningen af et soverum over førerhuset. I langt de fleste tilfælde alkoven en tværvendt dobbeltseng. Der findes dog producenter, der i deres større modeller har indrettet alkoven med to langsgående enkeltsenge.EspritTgelb3Delintegreret: Den delintegrerede camper er populær, da den er nem at køre med, på grund af sin mindre størrelse. Den delintegrerede er rent indretningsmæssigt, mest varierede autocamper. Indretningerne er generelt stadig bygget op over læsten med førerhus, siddegruppe, køkken/toiletrum og soveafdeling. Den model er blevet utrolig populær de seneste år, da mange føler at den er lille og kompakt og nem at komme rundt med. Der findes dog varianter, bl.a. med en ekstra siddegruppe bagerst og en variant med en sænkeseng over siddegruppen midt i autocamperen.

HelintegreretHelintegreret: Den helintegrerede autocamper er konstrueret oven på et chassis, hvor både førerhus og opholds, eller bodelen af autocamperen, er opbygget som en samlet enhed ligesom i en bus.

Multicamper: Multicamperen dækker over ”restgruppen” af autocampere, herunder ombyggede personbiler og moduler, der kan sættes på enten almindelige biler, men også hen over ladet på en pickup samt ombyggede, gerne ældre, busser og kassevogne. Autocampere i denne gruppen har det fælles træk, at de alle er designet og indrettet i et køretøj, der er konstrueret til helt andet formål.

Skriv et svar