Autocamper kør-selv-ferie

Autocamper kør-selv-ferie

Autocamper kør-selv-ferie. Med lidt forberedelse kan du forhindre nedbrud, feriefrustrationer og dyre ekstraregninger.

Autocamper kør-selv-ferie

Autocamper kør-selv-ferie

I denne tid vil titusindvis af danske familier begive sig ud på det europæiske motorvejsnet. Ferien venter, og forventningerne er høje. Men tungt læs, høj fart og kilometer efter kilometer i bagende varme er en udFiatring for en hvilken som helst autocamper.nu pludselig skal ud og æde mange motorvejskilometer på vej mod feriedestinationen.
Med lidt forberedelse til køreturen kan du forhindre, at nedbrud, feriefrustrationer og dyre ekstraregninger skal tynge feriestemningen.

Autocamper kør-selv-ferie – Et par gode råd:

Vær organiseret: Lav en liste over alt, der skal med. Det er ikke sjovt at være 500 km hjemmefra og opdage at moautocamperen eller betalingskortet ikke kom med. Husk ekstranøgle til autocamperen, kørekort, forsikringspapirer og en liste over nødtelefonnumre. Husk autocamperens manual. Fiat-manualen er fyldt med praktiske råd og tips.

Gør autocamperen klar: Giv autocamperen et grundigt serviceeftersyn inden strabadserne, men lad eksperterne gøre det. Uanset om autocamperen lige er blevet serviceret, bør du, som minimum, altid tjekke olie, vand på batteriet, kølervæske, bremsevæske, sprinklervæske, dæktryk og slidbane på dækkene. Europæisk lov siger mindst 1,6 millimeter slidbane, men hvis mønstret er under 3 millimeter, bør dækkene skiftes.

Planlæg ruten: Den korteste vej er ikke altid den hurtigste. Mange tilbyder intelligente navigationssystemer, som kan give svar på hvilken rute, der er hurtigst, kortest eller mest økonomisk.

Vejhjælp: Nøgle låst inde i autocamperen og benzin på dieselmotoren er klassikere hos de europæiske vejhjælpsvirksomheder. Men uheldet kan være ude, og derfor er det en god idé at have et vejhjælpsabonnement inden ferieturen. Der er altid et autoriseret Fiat-værksted i nærheden, når du rejser i Europa, så autocamperen skal sjældent transporteres ret langt for hurtig og kvalificeret reparation.

Mad og drikke: Sørg for at medbringe mad og rigeligt med drikkevarer. Nogle gange kan rejsen vise sig at trække ud – for eksempel ved kø – og tørst og sult er ikke befordrende for feriestemningen.

Fyld tanken helt op: Undlad at planlægge rute og brændstofforbrug for snævert. autocamperen er tung, terrænet er kuperet og hastigheden er ofte højere. Køer og omveje bidrager ligeledes til et større brændstofforbrug. En brændstofeffektiv motor kan skære en anseelig bid af ferieregningen.

Pak rigtigt: Alle tunge genstande bør spændes fast eller ligge i autocamperens lommer og rum. Sørg for at få tingene ned på gulvet, så de ikke kan skade personer ved hård opbremsning. Læg de tungeste ting i bunden af bagagerummet og tættest ind mod midten af autocamperen. Det sikrer maksimal staautocamperitet. Placér de letteste ting på en tagbagagebærer eller i en tagboks. Tung bagage på taget kan gøre autocamperen ustabil. Du skal være opmærksom på, at din autocamper er anderledes at køre, når den er fuldt læsset.

Trafikradio: Indstil radioen for trafikopdateringer. Der er ingen grund til – unødvendigt – at køre ind i trafikpropper.
Pauser: Det er vigtigt at holde hyppige pauser undervejs. Træthed og uopmærksomhed kan være decideret farligt.

Annonce:

Skriv et svar