Leje Autocamper Köln, Tyskland

Leje Autocamper Köln, Tyskland – Autocamper udlejning Köln, Tyskland

Leje Autocamper Köln, Tyskland. Nu kan du nemt og sikkert leje autocamper i Köln, Tyskland. Vi finder den billigste autocamper til din autocamper ferie!

Leje Autocamper Köln, Tyskland - Autocamper udlejning Köln, Tyskland

Leje Autocamper Köln, Tyskland – Autocamper udlejning Köln, Tyskland

Ferie i en lejet autocamper er den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden! Alle autocamper er komfortabelt udstyret. De bliver overdraget rejseklar, du behøver kun at pakke dine personlige rejsegods over i autocamperen.

Autocampere i Köln, Tyskland.

Hoteller i Köln, Tyskland.

Biludlejning Köln, Tyskland

Leje af autocampere Köln, Tyskland:

Alle autocamper er udstyret med: ferskvandstank, spildevandstank, varme, varmt vand, kemitoilet, bruser, køkken med gasblus, vaskekumme, køleskab (12v, 220v, og gas), køleskab, 12v indvendig belysning, cd, radio, gasflaske, strømkabel, adapter, vandslange, forbindingskasse, sikkerhedsvester, advarselstrekant, markise og klimaanlæg.

Köln, Tyskland

Köln er Tysklands fjerde største by efter Berlin, Hamborg og München. Byen er beliggende på begge sider af floden Rhinen i delstaten Nordrhein-Westfalen.

I middelalderen var Köln på grund af de formodede relikvier af De hellige tre Konger et vigtigt valfartssted, hvortil der også kom pilgrimme fra Danmark. Byen var i middelalderen en af Europas største og vigtigste byer. Da Köln ved Wienerkongressen i 1814-15 kom under Preussen, begyndte en stærk vækst i handel, finansvæsen og industri.

Köln fremstår i dag efter en storstilet genopbygning med sit historiske bybillede. Kernen er den gamle romerske by med det retvinklede gadenet. Under rådhuset findes rester af prætorium fra århundrederne e.Kr.

Livsglæde, multikulturel og tolerance er ord, der beskriver Køln. Og så er Køln berømt for sit karneval, der finder sted i februar og er et must og på højde med karnevalet i Rio. Køln er en overset by af danskerne, der byder på både verdenshistorie, kunst og øl-kultur. Besøg de mange mikro-bryggerier og oplev ægte tysk øl-kultur.

Fra København afgår 3 daglige forbindelser til Køln med InterCityExpress (ICE) med skift i Hamborg. Rejsetiden fra København er 9 timer.

Lufthavne Köln, Tyskland

Flughafen Köln/Bonn „Konrad Adenauer“ , også benævnt Cologne/Bonn Airport, eller Flughafen Köln-Wahn, er en international lufthavn ved byen Troisdorf, 15 km syd-øst for Köln, 16 km nord-øst for Bonn, i delstaten Nordrhein-Westfalen, Tyskland.

Mere information:

Köln i Tyskland:

Autocamper udlejning Tyskland

leje autocamper Aalen

leje autocamper Berlin

leje autocamper Bremen

leje autocamper Dortmund

leje autocamper Dusseldorf

leje autocamper Frankfurt

leje autocamper Hamburg

leje autocamper Hanover

leje autocamper Karlsruhe

leje autocamper Koln

leje autocamper Bonn

leje autocamper Leipzig

leje autocamper Manheim

leje autocamper Mulheim

  leje autocamper Munich

leje autocamper Stuttgart

autocamper Köln,autocamper ferie Köln,autocamper udlejning Köln,Köln,Köln Airport,leje autocamper Köln,mobile home Köln,motorhome Köln,RV Köln,Motorhome rental Köln,campervan rental Köln,camper leje Köln,camper udlejning Köln,camping Köln,camping ferie Köln,leje af autocamper Köln,lejeautocamper Köln,leje bil Köln,biludlejning Köln,leje bil Köln,leje autocamper Köln,leje autocamper i Köln,wohnmobil mieten Köln

Annonce:

Skriv et svar