Leje Autocamper Halifax, Canada

Leje Autocamper Halifax, Canada – Autocamper udlejning Halifax, Canada

Leje Autocamper Halifax, Canada. Nu kan du nemt og sikkert leje autocamper i Halifax, Canada. Vi finder den billigste og bedste autocamper til din autocamper ferie!

Ferie i en lejet autocamper er den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden! Alle autocamper er komfortabelt udstyret. De bliver overdraget rejseklar, du behøver kun at pakke dine personlige rejsegods over i autocamperen.

Autocampere i Halifax, Canada.

Hoteller i Halifax, Canada.

Biludlejning Halifax, Canada

Leje Autocamper Halifax, Canada - Autocamper udlejning Halifax, Canada

Leje Autocamper Halifax, Canada – Autocamper udlejning Halifax, Canada

Halifax, Canada

Halifax er en by i Canada med 350.000 indbyggere. Byen er hovedstad i provinsen Nova Scotia og den største by i de atlantiske provinser i Canada. Byens oprindelse og rige maritime historie har baggrund i det strategiske beliggenhed og er en af verdens store naturhavne. I det 1800-tallet var Halifax en vigtig post for europæisk immigration til Canada. I dag er Halifax en travl havneby og det økonomiske og kulturelle centrum i det østlige Canada.

De fleste omkomne fra Titanic-forliset i 1912 blev gravlagt i Halifax.

I Halifax findes fem universiteter: Dalhousie, Saint Mary’s, University of King’s College, Mount Saint Vincent, Université Sainte-Anne,og Nova Scotia College of Art and Design (NSCAD).

Lufthavne Halifax, Canada

Halifax / Robert L. Stanfield International Airport, eller Halifax Stanfield International Lufthavn (IATA: YHZ, ICAO: CYHZ) er en canadisk lufthavn i Enfield, Nova Scotia.

Mere information:

Leje af autocampere Halifax, Canada:

Alle autocamper er udstyret med: ferskvandstank, spildevandstank, varme, varmt vand, kemitoilet, bruser, køkken med gasblus, vaskekumme, køleskab (12v, 220v, og gas), køleskab, 12v indvendig belysning, cd, radio, gasflaske, strømkabel, adapter, vandslange, forbindingskasse, sikkerhedsvester, advarselstrekant, markise og klimaanlæg.

Halifax i Canada:

Annonce:

Skriv et svar