Leje Autocamper Montreal, Canada

Leje Autocamper Montreal, Canada – Autocamper udlejning Montreal, Canada

Leje Autocamper Montreal, Canada. Nu kan du nemt og sikkert leje autocamper i Montreal, Canada. Vi finder den billigste og bedste autocamper til din autocamper ferie!

Ferie i en lejet autocamper er den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden! Alle autocamper er komfortabelt udstyret. De bliver overdraget rejseklar, du behøver kun at pakke dine personlige rejsegods over i autocamperen.

Autocampere i Montreal, Canada.

Hoteller i Montreal, Canada.

Biludlejning Montreal, Canada

Leje Autocamper Montreal, Canada - Autocamper udlejning Montreal, Canada

Leje Autocamper Montreal, Canada – Autocamper udlejning Montreal, Canada

Montreal, Canada

Montreal ligger i det sydvestlige Quebec, ca. 200 km sydvest for provinsens hovedstad Québec og 150 km øst for Ottawa, Canadas hovedstad. Montreal er en by i den canadiske provins Quebec. Byen er Quebecs største by og er Canadas næststørste by samt Nordamerikas 8. største. Montreal er den næststørste franskstalende by (efter Paris) i verden. Byen er opkaldt efter Mount Royal, en bakke i midten af byen. Byen ligger på Île de Montréal samt et par mindre øer rundt omkring denne, den største kendt som Île Bizard. Øerne ligger, hvor Riviére des Outaouais mødes med Saint Lawrence-floden.

Fransk er Montreals officielle sprog, og også det primære sprog snakket blandt befolkningen

Lufthavne Montreal, Canada

Montreal har to internationale lufthavne, en kun for passagerer, en anden for fragt. Montreal-Pierre Elliott Trudeau International Airport (Dorval Airport) varetager al passagertransport og er hub for både Air Canada og Air Transat. Nord for byen ligger Montréal-Mirabel International Airport, som egentligt var planlagt til at være Montreals primære lufthavn, men kun tager sig af fragtflyvninger i dag. Montreal-Trudeau er den fjerde-største lufthavn i Canada, efter Toronto, Vancouver og Calgary

Mere information:

Leje af autocampere Montreal, Canada:

Alle autocamper er udstyret med: ferskvandstank, spildevandstank, varme, varmt vand, kemitoilet, bruser, køkken med gasblus, vaskekumme, køleskab (12v, 220v, og gas), køleskab, 12v indvendig belysning, cd, radio, gasflaske, strømkabel, adapter, vandslange, forbindingskasse, sikkerhedsvester, advarselstrekant, markise og klimaanlæg.

Montreal i Canada:

Annonce:

Skriv et svar