Leje Autocamper Vancouver

Leje Autocamper Vancouver, Canada – Autocamper udlejning Vancouver, Canada

Leje Autocamper Vancouver, Canada. Nu kan du nemt og sikkert leje autocamper i Vancouver, Canada. Vi finder den billigste og bedste autocamper til din autocamper ferie!

Ferie i en lejet autocamper er den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden! Alle autocamper er komfortabelt udstyret. De bliver overdraget rejseklar, du behøver kun at pakke dine personlige rejsegods over i autocamperen.

Autocampere i Vancouver, Canada.

Hoteller i Vancouver, Canada.

Biludlejning Vancouver, Canada

Leje Autocamper Vancouver, Canada - Autocamper udlejning Vancouver, Canada

Leje Autocamper Vancouver, Canada – Autocamper udlejning Vancouver, Canada

Vancouver, Canada

Vancouver er en by i provinsen Britisk Columbia i Canada. Vancouver er Canadas 8. største by.Greater Vancouver-området med omkring 2,4 millioner indbyggere er det tredjestørste byområde i Canada, efter Toronto og Montréal. Vancouver er en af de storbyer i Canada med størst sproglig og etnisk diversitet; 52 % af indbyggerne har et andet modersmål end engelsk.

Stanley Park, byens største park, er opkaldt efter den canadiske generalguvernør Lord Stanley. Den ligger i den vestlige ende af Vancouver på en halvø og er ét af byens landemærker. Den har mange tilbud til de besøgende: haver, et vandland for børn, et lille landbrug, en tennisbane, Vancouver Aquarium, en miniature jernbane, 3 badestrande og mange gang- og cyklestier.

Fra Prospect Point er der en pragtfuld udsigt til bjergene og Lions Gate Bridge. Denne berømte bro blev bygget i 1937 af Guinness familien, som også er kendt for den irske øl af samme navn. Denne 450 meter lange bro var, da den blev bygget, den længste hængebro i verden. Mere end 60.000 biler passerer den 3-sporede bro hver dag.

Lufthavne Vancouver, Canada

Vancouver International Airport (IATA: YVR, ICAO: CYVR) er en international lufthavn, der ligger i Britisk Columbia, Canada 12 km syd for Vancouver Centrum. Vancouver International Airport er den næst-travleste lufthavn i Canada, målt på antal flyhandlinger og passagerer, efter Toronto Pearson International Airport. Lufthavnen har daglige non-stop fly til Asien, Oceanien, Europa, USA og Mexico, såvel som til indenrigsdestinationer i Canada.

Mere information:

Leje af autocampere Vancouver, Canada:

Alle autocamper er udstyret med: ferskvandstank, spildevandstank, varme, varmt vand, kemitoilet, bruser, køkken med gasblus, vaskekumme, køleskab (12v, 220v, og gas), køleskab, 12v indvendig belysning, cd, radio, gasflaske, strømkabel, adapter, vandslange, forbindingskasse, sikkerhedsvester, advarselstrekant, markise og klimaanlæg.

Vancouver i Canada:

Annonce:

Skriv et svar