Leje Autocamper Calgary, Canada

Leje Autocamper Calgary, Canada – Autocamper udlejning Calgary, Canada

Leje Autocamper Calgary, Canada. Nu kan du nemt og sikkert leje autocamper i Calgary, Canada. Vi finder den billigste og bedste autocamper til din autocamper ferie!

Ferie i en lejet autocamper er den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden! Alle autocamper er komfortabelt udstyret. De bliver overdraget rejseklar, du behøver kun at pakke dine personlige rejsegods over i autocamperen.

Autocampere i Calgary, Canada.

Hoteller i Calgary, Canada.

Biludlejning Calgary, Canada

Leje Autocamper Calgary, Canada - Autocamper udlejning Calgary, Canada

Leje Autocamper Calgary, Canada – Autocamper udlejning Calgary, Canada

Calgary, Canada

Calgary er en by i Canada med 1.096.833 indbyggere (per maj 2011)[1] i den sydlige del af provinsen Alberta.

Byen ligger ca. 80 km fra Rocky Mountains og besøges af mange skiløbere på vejen til Banff, som er en af de store skisportsbyer.

Lufthavne Calgary, Canada

Calgary International Airport (IATA: Code YYC, ICAO: CYYC) er en lufthavn der ligger ud for Calgary. Det er den 3. største forretningslufthavn i Canada.

Mere information:

Leje af autocampere Calgary, Canada:

Alle autocamper er udstyret med: ferskvandstank, spildevandstank, varme, varmt vand, kemitoilet, bruser, køkken med gasblus, vaskekumme, køleskab (12v, 220v, og gas), køleskab, 12v indvendig belysning, cd, radio, gasflaske, strømkabel, adapter, vandslange, forbindingskasse, sikkerhedsvester, advarselstrekant, markise og klimaanlæg.

Calgary i Canada:

Annonce:

Skriv et svar