Leje Autocamper Milano, Italien

Leje Autocamper Milano, Italien – Autocamper udlejning Milano, Italien

Leje Autocamper Milano, Italien. Nu kan du nemt og sikkert leje autocamper i Milano, Italien. Vi finder den billigste og bedste autocamper til din autocamper ferie!

Ferie i en lejet autocamper er den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden! Alle autocamper er komfortabelt udstyret. De bliver overdraget rejseklar, du behøver kun at pakke dine personlige rejsegods over i autocamperen.

Autocampere i Milano, Italien.

Hoteller i Milano, Italien.

Biludlejning Milano, Italien

Leje Autocamper Milano, Italien - Autocamper udlejning Milano, Italien

Leje Autocamper Milano, Italien – Autocamper udlejning Milano, Italien

Milano, Italien

Milano er en by i Norditalien, med omtrent 1,3 millioner indbyggere. I Stor-Milano er der med Monza og forstæderne plus Milanos storbyområde 7,5 millioner indbyggere, og det er dermed den største by i Italien, hvis man regner forstæderne med. Byen er hovedstad i provinsen Milano og i regionen Lombardiet. Byen har en god infrastruktur, med et vidtforgrenet sporvejsnet og flere metrolinier. De mange kanaler, der frem til industrialiseringen i anden halvdel af 1800-tallet prægede byen, blev siden, på nær nogle få undtagelser, opfyldt, og omdannet til stækt trafikerede boulevarder. Pulsen i Milano er, i sammenligning med andre italienske storbyer, hurtig, og helhedspræget er mere central- end sydeuropæisk.

Lufthavne Milano, Italien

Milano Malpensa Airport er en lufthavn 50 km fra Milano i Italien. Malpensa erstattede Milano Linate Airport, der ligger i udkanten af Milano i retning mod Venedig, som byens hovedlufthavn. Malpensa er Italiens anden største lufthavn efter Roms Fiumicino tidligere (Leonardo da Vinci Intl Airport).

Mere information:

Leje af autocampere Milano, Italien:

Alle autocamper er udstyret med: ferskvandstank, spildevandstank, varme, varmt vand, kemitoilet, bruser, køkken med gasblus, vaskekumme, køleskab (12v, 220v, og gas), køleskab, 12v indvendig belysning, cd, radio, gasflaske, strømkabel, adapter, vandslange, forbindingskasse, sikkerhedsvester, advarselstrekant, markise og klimaanlæg.

Milano i Italien:

Annonce:

Skriv et svar