Leje Autocamper Alicante, Spanien

Leje Autocamper Alicante, Spanien – Autocamper udlejning Alicante, Spanien

Leje Autocamper Alicante, Spanien. Nu kan du nemt og sikkert leje autocamper i Alicante, Spanien. Vi finder den billigste og bedste autocamper til din autocamper ferie!

Ferie i en lejet autocamper er den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden! Alle autocamper er komfortabelt udstyret. De bliver overdraget rejseklar, du behøver kun at pakke dine personlige rejsegods over i autocamperen.

Autocampere i Alicante, Spanien.

Hoteller i Alicante, Spanien.

Biludlejning Alicante, Spanien

Leje Autocamper Alicante, Spanien - Autocamper udlejning Alicante, Spanien

Leje Autocamper Alicante, Spanien – Autocamper udlejning Alicante, Spanien

Alicante, Spanien

Alicante eller Alacant er en by i Spanien. Den er hovedsæde for provinsen Alicante, og den er den største by i området. Befolkningstallet i Alicante er på 340 000, men man siger, at i det større område omkring Alicante bor der cirka 800 000, som gør det til det ottendestørste byområde i Spanien og den næststørste by i regionen Valencia.

Lufthavne Alicante, Spanien

Alicante Lufthavn – Aeropuerto de Alicante) (IATA: ALC, ICAO: LEAL), er en international lufthavn placeret 9 km sydvest for Alicante, 10 km øst for Elche i Spanien.

Mere information:

Leje af autocampere Alicante, Spanien:

Alle autocamper er udstyret med: ferskvandstank, spildevandstank, varme, varmt vand, kemitoilet, bruser, køkken med gasblus, vaskekumme, køleskab (12v, 220v, og gas), køleskab, 12v indvendig belysning, cd, radio, gasflaske, strømkabel, adapter, vandslange, forbindingskasse, sikkerhedsvester, advarselstrekant, markise og klimaanlæg.

Alicante i Spanien:

Annonce:

Skriv et svar