Leje Autocamper Stavanger, Norge

Leje Autocamper Stavanger, Norge – Autocamper udlejning Stavanger, Norge

Leje Autocamper Stavanger, Norge. Nu kan du nemt og sikkert leje autocamper i Stavanger, Norge. Vi finder den billigste og bedste autocamper til din autocamper ferie!

Ferie i en lejet autocamper er den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden! Alle autocamper er komfortabelt udstyret. De bliver overdraget rejseklar, du behøver kun at pakke dine personlige rejsegods over i autocamperen.

Autocampere i Stavanger, Norge.

Hoteller i Stavanger, Norge.

Biludlejning Stavanger, Norge

Leje Autocamper Stavanger, Norge - Autocamper udlejning Stavanger, Norge

Leje Autocamper Stavanger, Norge – Autocamper udlejning Stavanger, Norge

Stavanger, Norge

Stavanger er en by og kommune i Rogaland som ligger i det sydvestlige Norge. Stavanger er Norges fjerdestørste bykommune og Norges tættest befolkede kommune. Kommunen ligger i Nord-Jæren og udgør sammen med Sandnes, Sola og Randaberg landets tredjestørste byområde.

Stavanger er en populær turistby, særlig om sommeren. Hotellerne i byen har godt belægning året rundt på grund af mange pendlere som rejser til arbejde og møder i Stavanger. I de senere år er Stavanger også blevet en af Norges mest populære anløbssted for krydstogtskibe. Antallet af anløb er øget jævn de seneste år, og Stavanger er en af Europas hurtigst voksende anløbssteder for krydstogtturisme nord for Middelhavet

Lufthavne Stavanger, Norge

Stavanger Lufthavn, Sola (IATA: SVG, ICAO: ENZV) er en international lufthavn ved Sola, 11 km syd/vest for Stavanger i Norge. Lufthavnen er Norges ældste, bygget i 1937, senere udvidet og ombygget flere gange.

Mere information:

Leje af autocampere Norge:

Alle autocamper er udstyret med: ferskvandstank, spildevandstank, varme, varmt vand, kemitoilet, bruser, køkken med gasblus, vaskekumme, køleskab (12v, 220v, og gas), køleskab, 12v indvendig belysning, cd, radio, gasflaske, strømkabel, adapter, vandslange, forbindingskasse, sikkerhedsvester, advarselstrekant, markise og klimaanlæg.

Stavanger i Norge:

Annonce:

Skriv et svar