Leje Autocamper Malaga, Spanien

Leje Autocamper Malaga, Spanien – Autocamper udlejning Malaga, Spanien

Leje Autocamper Malaga, Spanien. Nu kan du nemt og sikkert leje autocamper i Malaga, Spanien. Vi finder den billigste og bedste autocamper til din autocamper ferie!

Ferie i en lejet autocamper er den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden! Alle autocamper er komfortabelt udstyret. De bliver overdraget rejseklar, du behøver kun at pakke dine personlige rejsegods over i autocamperen.

Autocampere i Malaga, Spanien.

Hoteller i Malaga, Spanien.

Biludlejning Malaga, Spanien

Leje Autocamper Malaga, Spanien - Autocamper udlejning Malaga, Spanien

Leje Autocamper Malaga, Spanien – Autocamper udlejning Malaga, Spanien

Malaga, Spanien

Málaga er en havneby i Andalusien i det sydlige Spanien. Málaga, der ligger på Costa del Sol-kysten, er hovedbyen i provinsen Málaga. Byen er den 6. største by i Spanien, efter Madrid, Barcelona, Sevilla, Valencia og Zaragoza. Floden Guadalmedina flyder gennem byen og deler den i to, hvor den gamle bykerne ligger på flodens venstre bred.

Byen har et behageligt middelhavsklima med varme sommer- og milde vintermåneder. Den relative nærhed af bjergene har indflydelse på kystklimaet gennem mødet med forskellige temperede luftmasser. Den årlige gennemsnitstemperatur er 18 °C. De varmeste måneder er juli og august med gennemsnitlig 24 °C henholdsvis 25 °C og de koldeste januar og februar med 11 °C henholdsvis 12,8 °C i middel.

Lufthavne Malaga, Spanien

Málaga Airport (IATA: AGP, ICAO: LEMG) (Pablo Ruiz Picasso Airport), er en international lufthavn på Costa del Sol, 8 km sydvest for Málaga og 5 km nord for Torremolinos i Spanien.

Mere information:

Leje af autocampere Malaga, Spanien:

Alle autocamper er udstyret med: ferskvandstank, spildevandstank, varme, varmt vand, kemitoilet, bruser, køkken med gasblus, vaskekumme, køleskab (12v, 220v, og gas), køleskab, 12v indvendig belysning, cd, radio, gasflaske, strømkabel, adapter, vandslange, forbindingskasse, sikkerhedsvester, advarselstrekant, markise og klimaanlæg.

Malaga i Spanien:

Annonce:

Skriv et svar