Autocamper udlejning Rom, Italien

Autocamper udlejning Rom, Italien – Autocamper leje Rom, Italien

Autocamper udlejning Rom, Italien. Nu kan du nemt og sikkert leje autocamper i Rom, Italien. Vi finder den billigste og bedste autocamper til din autocamper ferie!

Ferie i en lejet autocamper er den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden! Alle autocamper er komfortabelt udstyret. De bliver overdraget rejseklar, du behøver kun at pakke dine personlige rejsegods over i autocamperen.

Autocampere i Rom, Italien.

Hoteller i Rom, Italien.

Biludlejning Rom, Italien

Autocamper udlejning Rom, Italien - Autocamper leje Rom, Italien

Autocamper udlejning Rom, Italien – Autocamper leje Rom, Italien

Rom, Italien

Rom er hovedstad i Italien. Rom er landets største og mest befolkningsrige by med mere end 2,7 millioner indbyggere. I metropolregionen er der en population på omkring 5 millioner. Byen er lokaliseret i den centralvestlige del af den italienske halvø, hvor floden Aniene løber sammen med Tiberen.

Vatikanstaten er en enklave i Rom, som er Den Hellige Stols suveræne territorium. Denne stat er den mindste nation i verden.

Rom er i dag moderne og kosmopolitisk. Byen er den tredjemest besøgte turistdestination i EU, og en by med stor kulturel og politisk betydning. Dens internationale lufthavn Fiumicino er den største i Italien. Byen huser hovedkontorer for størstedelen af alle større, italienske virksomheder, ligesom hovedafdelinger for tre af verdens 100 største virksomheder er placeret her .

Lufthavne Rom, Italien

Ved Rom er der tre lufthavne, hvoraf de to vigtigste er ejet af Aeroporti di Roma. Den interkontinentale Leonardo Da Vinci International Airport, der ligger sydvest for Rom, er Italiens vigtigste lufthavn. Denne er også kendt under navnet Fiumicino, som også er navnet på den kommune, den ligger i. Den ældre Rom-Ciampino Lufthavn er en kombineret civil og militær lufthavn, der ligger tæt ved grænsen til kommunen Ciampino sydøst for Rom.

En tredje lufthavn, Aeroporto dell’Urbe, er en lille og mindre trafikeret lufthavn beliggende omkring 6 km nord for bymidten, og som hovedsageligt beskæftiger sig med helikopter- og privatflytrafik.

Mere information:

Leje af autocampere Rom, Italien:

Alle autocamper er udstyret med: ferskvandstank, spildevandstank, varme, varmt vand, kemitoilet, bruser, køkken med gasblus, vaskekumme, køleskab (12v, 220v, og gas), køleskab, 12v indvendig belysning, cd, radio, gasflaske, strømkabel, adapter, vandslange, forbindingskasse, sikkerhedsvester, advarselstrekant, markise og klimaanlæg.

Rom i Italien:

Annonce:

Skriv et svar