Autocamper udlejning Paris, Frankrig

Autocamper udlejning Paris, Frankrig – Autocamper leje Paris, Frankrig

Autocamper udlejning Paris, Frankrig. Nu kan du nemt og sikkert leje autocamper i Paris, Frankrig. Vi finder den billigste og bedste autocamper til din autocamper ferie!

Ferie i en lejet autocamper er den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden! Alle autocamper er komfortabelt udstyret. De bliver overdraget rejseklar, du behøver kun at pakke dine personlige rejsegods over i autocamperen.

Autocampere i Paris, Frankrig.

Hoteller i Paris, Frankrig.

Biludlejning Paris, Frankrig

Autocamper udlejning Paris, Frankrig - Autocamper leje Paris, Frankrig

Autocamper udlejning Paris, Frankrig – Autocamper leje Paris, Frankrig

Paris, Frankrig

Paris er Frankrigs hovedstad og ligger ved Seinen i det nordlige Frankrig, i hjertet af regionen Île-de-France. Paris har en anslået befolkning på over 2.200.000 inden for sine administrative grænser.Det ubrudt bebyggede byområde i Paris strækker sig langt ud over byens administrative grænser og huser ca 10.400.000. Et yderligere udvidet metropolområde centreret omkring byen, Paris’ aire urbaine, er med en befolkning på ca. 12,1 millioner et af de største byområder i Europa efter befolkning.

Med over 30 millioner udenlandske besøgende hvert år er Paris den mest populære turistdestination i verden.Byen har adskillige vartegn og turistattraktioner såsom Eiffeltårnet, Notre Dame, Champs-Elysées, Triumfbuen, Sacré Coeur-basilikaen, Invalides, Panthéon, Grande Arche og Opéra Garnier, verdenskendte institutioner som Louvre, Musée d’Orsay og Musée National d’Art Moderne og populære parker som Disneyland Paris.

Lufthavne Paris, Frankrig

To store lufthavne: Orly, syd for byen og Charles de Gaulle. En tredje og meget mindre lufthavn, Beauvais Tillé, i byen Beauvais 70 km nord for Paris, benyttes af charter- og lavprisselskaber. Den fjerde lufthavn, Le Bourget, benyttes nu kun af private fly og til flyveopvisninger, ligesom den rummer et luftfartsmuseum.

Mere information:

Leje af autocampere Paris, Frankrig:

Alle autocamper er udstyret med: ferskvandstank, spildevandstank, varme, varmt vand, kemitoilet, bruser, køkken med gasblus, vaskekumme, køleskab (12v, 220v, og gas), køleskab, 12v indvendig belysning, cd, radio, gasflaske, strømkabel, adapter, vandslange, forbindingskasse, sikkerhedsvester, advarselstrekant, markise og klimaanlæg.

Paris i Frankrig:

Annonce:

Skriv et svar