Autocamper udlejning Marseille, Frankrig

Autocamper udlejning Marseille, Frankrig – Autocamper leje Marseille, Frankrig

Autocamper udlejning Marseille, Frankrig. Nu kan du nemt og sikkert leje autocamper i Marseille, Frankrig. Vi finder den billigste og bedste autocamper til din autocamper ferie!

Ferie i en lejet autocamper er den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden! Alle autocamper er komfortabelt udstyret. De bliver overdraget rejseklar, du behøver kun at pakke dine personlige rejsegods over i autocamperen.

Autocampere i Marseille, Frankrig.

Hoteller i Marseille, Frankrig.

Biludlejning Marseille, Frankrig

Autocamper udlejning Marseille, Frankrig - Autocamper leje Marseille, Frankrig

Autocamper udlejning Marseille, Frankrig – Autocamper leje Marseille, Frankrig

Marseille, Frankrig

Marseille er Frankrigs næststørste by. Byen har 852.395 indbyggere, men Stor-Marseille bebos af 1,5 millioner. Marseille grundlagdes af grækere fra Phokis i Lilleasien cirka år 600 f. Kr. Marseille, der ligger gemt mellem havet og bakker, er en overraskende by, spændende på alle årstider og med en lang række interesseområder. Den blev grundlagt for 2600 år siden som Frankrigs ældste by og er en kombination af rigdommen af en unik kulturarv, et rigt kulturliv og en ekstraordinær beliggenhed.

Lufthavne Marseille, Frankrig

Marseille Provence Airport (IATA: MRS, ICAO: LFML) er en lufthavn beliggende 27 km nordvest for Marseille, i kommunen Marignane, i Bouches-du-Rhône departementet (så lufthavnen kaldes ofte “Marignane”).

Mere information:

Leje af autocampere Marseille, Frankrig:

Alle autocamper er udstyret med: ferskvandstank, spildevandstank, varme, varmt vand, kemitoilet, bruser, køkken med gasblus, vaskekumme, køleskab (12v, 220v, og gas), køleskab, 12v indvendig belysning, cd, radio, gasflaske, strømkabel, adapter, vandslange, forbindingskasse, sikkerhedsvester, advarselstrekant, markise og klimaanlæg.

Marseille i Frankrig:

Annonce:

Skriv et svar