Autocamper udlejning Lyon, Frankrig

Autocamper udlejning Lyon, Frankrig – Autocamper leje Lyon, Frankrig

Autocamper udlejning Lyon, Frankrig. Laveste og bedste på leje af autocampere i Lyon.

Ferie i en lejet autocamper er den behageligste og mest fleksible ferieform du kan vælge. Køreglæden i en autocamper er langt større end ved ferie med campingvogn, og alle faciliteter er hele tiden lige ved hånden! Alle autocamper er komfortabelt udstyret. De bliver overdraget rejseklar, du behøver kun at pakke dine personlige rejsegods over i autocamperen.

Autocampere i Lyon, Frankrig.

Hoteller i Lyon, Frankrig.

Biludlejning Lyon, Frankrig

Autocamper udlejning Lyon, Frankrig - Autocamper leje Lyon, Frankrig

Autocamper udlejning Lyon, Frankrig – Autocamper leje Lyon, Frankrig

Lyon, Frankrig

Lyon er den tredjestørste by i Frankrig. Lyon ligger ved sammenløbet af floderne Saône og Rhône, og den er hovedby for såvel regionen Rhône-Alpes, som departementet Rhône. Lyons udvikling skyldes, at trafikken mellem Nordeuropa og den franske Middelhavskyst må koncentreres her mellem Alperne og Centralmassivet, samtidig med at der er gode forbindelser til Italien, via Mont Cenis-passet, og Schweiz.

Lufthavne Lyon, Frankrig

Saint-Exupéry internationale lufthavn (IATA: LYS, ICAO: LFLL), også kendt som Lyon Satolas Lufthavn.Beliggende i Colombier-Saugnieu, 20 km øst for Lyon.

Mere information:

Leje af autocampere Lyon, Frankrig:

Alle autocamper er udstyret med: ferskvandstank, spildevandstank, varme, varmt vand, kemitoilet, bruser, køkken med gasblus, vaskekumme, køleskab (12v, 220v, og gas), køleskab, 12v indvendig belysning, cd, radio, gasflaske, strømkabel, adapter, vandslange, forbindingskasse, sikkerhedsvester, advarselstrekant, markise og klimaanlæg.

Lyon i Frankrig:

Annonce:

Skriv et svar