Autocamper Spanien – Forårsfornemmelse

Autocamper Spanien – Forårsfornemmelser

Autocamper Spanien – Spanien byder i maj måned på to vigtige begivenheder inden for blomsternes verden: blomsterfestivalerne Patios de Córdoba og Temps de Flors i Girona, der i år kan fejre 60 års jubilæum.

Vi må heller ikke glemme, at man om foråret kan nyde synet af de mange kirsebærtræer med smukke hvide og lyserøde blomster i Extremadura og Alicante.

Leje af autocamper i Spanien

Her kan du leje autocampere i Spanien

Autocamper Spanien - Forårsfornemmelser

Autocamper Spanien – Forårsfornemmelser

Blomsterfestivalen Patios de Córdoba

Indbyggerne i Córdoba har budt de besøgende velkommen i deres patioer siden 1918. De smukke gårdhaver er fyldt med blomster og vidner om byens arabiske fortid. De er særdeles velbevarede, og UNESCO har erklæret, at disse Patios de Córdoba skal udgøre en del af verdens immaterielle kulturarv.

Blomsterfestivalen Patios de Córdoba i maj er den perfekte mulighed for at gå på opdagelse i byen. Under festivalen åbner en stor del af husene i Córdobas gamle bydel deres patioer for offentligheden. I de seneste år har man også kunnet besøge nogle af patioerne resten af året, men det er kun i løbet af foråret, at man kan se alle blomsterne i fuldt flor.

Gårdhaverne er fyldt med flotte pelargonier, havenelliker og jasminblomster, og de gæstfrie ejere står klar til at byde dig indenfor hele dagen. Festivalen byder desuden på flamencoshow, og hvorfor ikke benytte lejligheden til at smage Córdobas lækre tapas og få et godt glas vin fra området Montilla-Moriles.

Under festivalen konkurrerer værterne også om at få deres patio kåret som årets bedste.evento-en-girona-1

Temps de Flors i Girona

Festivalen Temps de Flors i Girona byder på blomsterudstillinger, monumenter, patioer og haver og har rødder tilbage til 1959 − året, hvor María Cobarsí startede denne fantastiske tradition. Sidste år blev festivalen afholdt til ære for hende.

De mange smukke blomsterudstillinger kan opleves i Barri Vell (byens gamle kvarter), der i flere dage er fyldt med planter og blomster, hvilket er et helt fantastisk syn!

Som besøgende har man mulighed for at se alle de flotte blomster ved at følge en officiel rute, hvor man får lov til at komme ind i bygninger, patioer og haver af særlig stor kulturel interesse, som ellers normalt ikke er åbne for offentligheden.imagesIBLI49QA

Blomstrende kirsebærtræer

De blomstrende kirsebærtræer i Valle del Jerte (Extremadura) og på kysten ved Alicante er en populær turistattraktion med hundredvis af besøgende. Kirsebærtræerne blomstrer typisk i marts og april, men det kan variere, alt efter hvor barsk vinteren har været. Træerne står kun i fuldt flor i et par uger, men i disse to uger får de smukke blomster området til at se ud som et snedækket landskab. Omkring en måned efter blomstringen kan man smage sæsonens første kirsebær.

Annonce:

Skriv et svar