Autocamper Ferie Algarve Portugal

Algarvekysten Portugal

Autocamper Ferie Algarvekysten Portugal

På Portugals sydside mod Afrika ligger Algarvekysten og soler sig i de varme vinde fra det afrikanske kontinent. Du finder utallige smukt beliggende byer helt ud til kysten og har alle muligheder for at prøve , vandsport som vind- og kitesurfing, dykning og snorkling. Algarvekysten tilbyder alt til familien, der er på jagt efter en rigtig skøn badeferie med lækkert, rent havvand, skønne hvide sandstrande. Lisbon_RivieraAlgarvekysten er ca. 170 kilometer lang og byder på utrolig smukke strande og hyggelige byer. Specielt de strande og charmerende byer, der ligger, hvor det er svært fremkommeligt og langt fra hovedvejen, er et besøg værd, og du finder nemmest disse i autocamper. Du behøver ikke en stor leje autocamper med mindre I er mange mennesker og medbringer meget bagage til jeres ferie på Algarve. Afstandene er ikke store på Algarve. Husk at alle leje autocamper har fri kilometer, så det er intet problem at tage din leje autocamper til Spanien eller måske hovedstaden i Portugal, Lissabon. Leje Autocamper Faro Portugal

Algarve
Autocamper Ferie Algarv. Algarve – Portugals sydligste region – består af 5,411 kvadratkilometer med cirka 420.000 permanente indbyggere. Dette tal svulmer dog ofte op til et godt stykke over en million mennesker i sommerperioden, hvor Algarve med sine fantastiske strande, sine spektakulære klippeformationer, sine rige gatronomiske traditioner, der er præget af den lokale maritime kultur, og de mange solkinstimer og blide vinde, er et yderst populært rejsemål, ikke bare for portugiserne selv, men for mange europæere, der forlængst har opdaget Algarves charme.
Om sommeren er temperaturen høj, men når dog sjældent over 35 grader i længere tid af gangen. 30-32 grader midt på dagen i Algarve er dog helt normalt.

Klima Algarvekysten
Algarve er ifølge statistikken et af de mest solrige områder i Europa. Der er faktisk flere solskinstimer på Algarvekysten end i Californien. Selv under den ‘hårdeste vinter’ fryser det aldrig på Algarve. Nattemperaturen når meget sjældent under 9-10 grader om vinteren. Klimaet i Algarve er generelt varmere end i resten af Portugal. Man siger populært at Algarve altid er én årstid foran Lissabon, og det passer næsten altid. Om sommeren er der som regel væsentligt varmere på Algarve.portugal-algarve-coast_1280

Det er ingen tilfældighed, at 10 millioner mennesker årligt besøger den smukke Algarve-kyst. Her finder du alt, hvad den perfekte solferie i Europa skal indeholde. Algarve er blandt de mest solsikre kyster i Europa og overgår sågar Californien i antal soltimer.

Camping i Algarve
Autocamper Ferie Algarve. Portugal har mere end 150 campingpladser fordelt ud over hele landet. Portugal er dejlig og pladserne rimelige. Der er nok af dem, men ingen ligger direkte ud til havet. At bo på en campingplads i Algarve betyder at I bor i den sydligste del af Portugal. Denne region er en af Europas mest populære feriedestinationer. Og med god grund. campingpladser algarveAlgarve tilbyder livlige badesteder som fx Albufeira, Quarteira og Lagos med en uovertruffen smuk strand. Området jar fantastisk kultur og skønne naturreservater. Det er en fornøjelse at opleve dette landskab. Ria Formosa naturreservatet kan varmt anbefales for alle der bor på en camping i Algarve, ikke mindst for fugleinteresserede.

Campingpladser Algarve
ACSI Eurocampings
Campingpladser i Portugal – iCamp.dk
Eurocamp.dk Portugal

Algarve - Portugals sydligste region

Byer på Algarve, Lagos, Praia da Rocha (Portimão), Carvoeiro (Lagoa), Armação de Pêra, Albufeira, Quarteira, Faro, Monte Gordo, Vilamoura.

Leje Autocamper Portugal. Du vælger selv prisen og størrelsen på autocamper når du bestiller. Med over 100.000 tilfredse kunder, har vi erfaring for at sikre dig kvalitet autocamper leje og en ferie fri for besvær.

Sammenlign online priser på autocamper leje i  Faro og Portugal

De fleste besøgende til Algarve ankommer over Faros lufthavn. Hvad enten de bliver i Faro eller skal videre til de andre byer på kysten eller ud til feriestederne. Lufthavnen ligger kun 6 kilometer fra Faros centrum, hvilket sikrer minimalt tidsspilde, og den er nem at finde rundt i, da den kun har en terminal.

Skriv et svar