Autocamper udlejning Seattle, Washington, USA

Autocamper udlejning Seattle, Washington, USA – Leje autocamper BSeattle, Washington, USA

Autocamper udlejning i Seattle, Washington, USA. Laveste og bedste priser på autocamper leje.

Autocampere i Seattle.

Hoteller og indlogering i Seattle, Washington, USA

Autocamper udlejning Seattle, Washington, USA - Leje autocamper BSeattle, Washington, USA

Autocamper udlejning Seattle, Washington, USA – Leje autocamper BSeattle, Washington, USA

Seattle

Seattle er den største by i delstaten Washington i den nordvestlige del af USA. Seattle har 634.535 indbyggere og der bor omkring 3,5 millioner mennesker i byområdet på 15,265 km². Byen er beliggende mellem Puget Sound i vest og Lake Washington i øst. Det gør, at Seattleområdet er meget langstrakt. Byen ligger ca. 175 km syd for grænsen mellem USA og Canada, og er den nordligste større amerikanske by.

Byen har en stor og alsidig industri med nogle af USA’s førende firmaer inden for fly- og rumfartsindustri (Boeing), skibsværftsindustri (Vigor Shipyards), træ- og papirindustri (Weyerhaeuser) og computerindustri (Microsoft). Af betydning er også fødevareindustri (især fiskekonserves), forskningsindustrier (bl.a. biomedicin og oceanografi), bank- og forsikringsvirksomhed samt skibsfart, handel og fiskeri. Havnen er hjemsted for en stor fiskerflåde og talrige fragt- og passagerskibe. Ud over handelen med især Østasien er der færgefart til bl.a. Alaska og Vancouver Island (Canada).

Washington er en stat i det nordvestlige USA med et areal på 184.665 km², der grænser til staterne Idaho og Oregon, samt til den canadiske provins Britisk Columbia. Staten har 6,7 millioner indbyggere, hovedstaden er Olympia og den største by er Seattle. Dens kælenavn er The Evergreen State.

Seværdigheder i Seattle:
Space Needle
Pike Place Market
Science Fiction Museum and Hall of Fame
Hiram M. Chittenden Locks
Chihuly Garden and Glass

Mere information:

Byer i Washington: Aberdeen (Washington), Bellevue (Washington), Bellingham (Washington), Bremerton, Everett, Forks, Kent (Washington), Olympia (Washington), Poulsbo, Redmond (Washington), Renton (Washington), Roslyn (Washington), SeaTac, Spokane, Tacoma, Vancouver (Washington), Yakima (Washington), Seattle

Skriv et svar