VARTA batterifinder

Autocamper – VARTA® batterifinder fås nu til iOS and Android enheder

Johnson Controls har udviklet en mobil batterifinder, som hjælper både værksteder og slutkunder med at identificere det rigtige VARTA Automotive batteri til alle biler og autocampere.

VARTA batterifinder

VARTA batterifinder

VARTA batterifinder indeholder søgefunktioner for biler og batterier samt en forhandlersøgning, så man kan finde det nærmeste værksted og en navigationsfunktion, som viser vej til den ønskede destination. Den gratis app blev introduceret til iPhones og iPads i Apple App Store allerede i 2014 og fås nu også til Android enheder i Google Play Store.

At finde det rigtige batteri når der er behov for udskiftning kan være tidskrævende og besværligt. “Med den nye VARTA batterifinder, tilbyder Johnson Controls et gratis værktøj, som gør valget af det rigtige batteri hurtigere for både værksteder og forbrugere”, siger Francisco R. Cecena Lizarraga, Marketing Direktor for Johnson Controls Power Solutions EMEA. “Det mobile katalog er en nem løsning, der kan bruges overalt. Desuden indeholder det al den nødvendige information, lige fra batteriets placering til den forventede installationstid og de rigtige batterianbefalinger.”

Fordele for værksteder og forbrugere

VARTA batterifinderen indeholder forskellige søgefunktioner, så man kan finde det rigtige batteri nemt og hurtigt. Bilsøgningen begynder med produktionsår, fabrikat, model og motortype. Så snart den rigtige bil er valgt, viser app’en det rigtige batteri sammen med teknisk information. Batterifinderen gør brugerne i stand til at identificere et batteri ved at bruge den korte kode eller det europæiske typenummer til udvælgelse af batteriet.

VARTA batterifinder indeholder også en forhandler søgning, hvilket især er en hjælp til forbrugere. Beliggenheden findes automatisk eller kan vælges ved at bruge den ønskede by. Den viser alle batteriforhandlere i nærheden af forbrugerens nuværende eller ønskede position sammen med kontaktoplysninger på den nærmeste forhandler. “Den nye VARTA batterifinder er i det hele taget en fordel for både værksteder og forbrugere”, forklarer Francisco R. Cecena Lizarraga.”På værkstederne hjælper den mekanikerne med at finde det rigtige udskiftningsbatteri til biler” Forbrugerne får også oplysninger om hvor de kan købe dem.”

VARTA batterifinderen slutter af med et batterikatalog, som indeholder detaljerede oplysninger. Det viser de rigtige produktbilleder af alle serier og indeholder oplysninger om vægt, placering af poler, bund bespændning, og tekniske tegninger.

Google play – apple 

Annonce:

Skriv et svar