Autocamper og Campingplads ved Gardasøen, Italien

Autocamper og Campingplads ved Gardasøen, Italien

Autocamper og Campingplads ved Gardasøen, Italien. Campingplads Bella Italia ligger direkte ved Gardasøens sydlige bred ved det populære Peschiera del Garda – alene beliggenheden sikrer en herlig ferieoplevelse

Gardasøen er Italiens største sø. Den ligger i den nordlige del af landet mellem byerne Venedig og Milano. Den blev skabt af gletsjere ved slutningen af sidste istid.

Campingplads Bella Italia ligger direkte ved Gardasøens sydlige bred ved det populære Peschiera del Garda – alene beliggenheden sikrer en herlig ferieoplevelse, for slet ikke at tale om navnet “Bella Italia” – det siger jo alt! Der er en dejlig strand med småsten lige ved campingpladsen med mulighed for vandsportsaktiviteter eller, hvor man blot kan nyde badelivets glæder.

Autocamper og Campingplads ved Gardasøen, Italien

Autocamper og Campingplads ved Gardasøen, Italien

På selve campingpladsen er der et skønt swimmingpool-kompleks med flere bassiner, kæmpemæssige vandrutsjebaner, lavvandede børneafdelinger, palmer, en rigtig sandstrand og rummelige solbadningsområder med liggestole og parasoller, og overalt er der lagt vægt på kvalitet. Det gælder også toiletterne, sportsfaciliteterne, legepladsen og indkøbsmulighederne.

Et af Bella Italias største aktiver er den smukke udsigt over Gardasøen fra restaurantens terrasse – et perfekt sted til en romantisk italiensk middag. På campingplads Bella Italia kan man bo i den ultimative luksus og komfort i en Sunlodge mobil home. Du kan slentre til det historiske centrum af Peschiera fra din campingvogn, autocamper eller telt. Men kør også en tur rundt i landskabet langs Gardasøens bredder. Den kilometerlange Parco del Mincio begynder syd for Peschiera ved floden Mincio, og strækker sig helt til Mantua. Byen Verona, med sine stolte traditioner og smukke torve og monumenter, ligger kun en halv times kørsel borte. Om sommeren kan man her overvære friluftsopera i det romerske amfiteater – en ganske særlig oplevelse. Campingplads Bella Italia

Leje autocamper ved Gardasøen

Leje autocamper ved Gardasøen. Autocampere kan lejes i følgende byer omkring Gardasøen og Italien.

Hoteller i nærheden af Gardasøen

Hoteller i nærheden af Gardasøen

Byerne rundt om søen

Byerne rundt om søen, startende med Riva i nord og dernæst nævnt i urets retning, er:

Riva del Garda
Nago-Torbole
Navene
Malcesine
Brenzone
Torri del Benaco
Garda
Bardolino
Lazise
Peschiera del Garda
Colombare
Sirmione
Desenzano del Gardo
Padenghe sul Garda
Moniga
Manerba
Salò
Gardone Riviera
Toscolano-Maderno
Gargnano
Limone sul Garda

Annonce:

Skriv et svar