Autocamper udlejning Paris Frankrig

Leje af autocamper Paris Frankrig

Autocamper udlejning Paris lufthavn

Leje af autocamper Paris, Charles De Gaulle Airport og Paris Orly Airport. Søgemaskinen søger priser hos mange autocamper udlejnings selskaber i Paris og finder den billigste pris. I Disneyland ® Paris kan hele familien opleve masser af festlige påfund, spektakulære shows og parader. Leje af autocamper Paris,

Find og leje autocamper i Paris Frankrig hurtigt og let. Indtast den lufthavn eller by du ønsker at leje autocamper fra i Frankrig. Vi finder de billig Autocamer priser. Du vælger det bedste tilbud.

Find autocamper udlejere i Paris hurtigt og let. Klik og bestil din autocamper i dag.

I Frankrig har du frihed i autocamper til at opleve den smukke natur i dit eget tempo og du kan vælge, hvor du har lyst til at stoppe en dag eller to ekstra. Frankrig har det hele. Drømmer du om lange, hvide sandstrande, enestående natur, kulinariske specialiteter og god, hyggelige små landsbyer, at opleve byernes by Paris eller at fordybe dig i landets rige kulturhistorie, så tag på autocamper ferie i Frankrig.

Paris er hovedstad i Frankrig og hovedby i regionen Ile de France. Selve Paris har 2,2 millioner indbyggere, med forstæder har Paris omkring 11 millioner indbyggere. Paris regnes for at være et af verdens betydeligste centre for kunst og kultur. I Paris ligger således mere end 50 teatre. Oprindelig grundlagdes Paris på to små øer i Seinen, Ile de la Cité og Ile St. Louis. Byen er herefter vokset op på begge sider af Seinen.Paris er hovedstad i Frankrig

Louvre er på alle måder en af de største attraktioner i Paris. På Louvre finder du bl.a. malerisamlingen med Leonardo da Vincis Mona Lisa og de store skulptursamlinger med de antikke græske statuer Venus fra Milo og Nike fra Samothrake, og selve museumsbygningen har en rig historie, der rækker tilbage til Middelalderen og frem til i dag. Det er en oplevelse i sig selv bare at gå rundt om Louvre museet og betragte det udefra.

Eiffeltårnet: Udsigten fra Eiffeltårnet i Paris kan ikke beskrives, den skal opleves! Heroppe fra tårnets top i små 300 meters højde har du hele Paris for dine fødder. Eiffeltårnet blev opført af 10.000 tons jern til Verdensudstillingen i 1889.

Disneyland® Paris
I Disneyland ® Paris kan hele familien opleve masser af festlige påfund, spektakulære shows og parader. Mickey og hans venner skal nok sørge for at give dig minder for livet. Disneyland® Paris ligger kun 32 km fra Paris og har åbent hele året rundt. Kom helt tæt på din favorittegneseriefigur i Disney’s Once Upon a Dream Parade, hvor alle Disney-figurerne går parade gennem Disneyland Park. autocamper-udlejning-paris-frankrig disnyland parisOplev børnenes store smil, når de ser deres yndlingsfigur. Oplev to parker i Disneyland® Paris. Området er Europas største turistdestination og består af to magiske parker:
– Disneyland® Park – den traditionelle park med sjove forlystelser for børn og voksne.
– Walt Disney Studios® Park – dedikeret til forlystelser indenfor filmens verden.
Eiffeltårnet: Udsigten fra Eiffeltårnet i Paris

Skriv et svar