Autocamper udlejning Florida Miami

Autocamper udlejning Florida Miami – Leje autocamper Miami Florida

Autocamper udlejning i nærheden af Florida, Miami og Fort Lauderdale i USA. Søgemaskinen søger priser hos autocamper udlejningsselskaber og finder den billigste pris.

Autocamper udlejning Florida Miami

Autocamper udlejning Florida Miami

Autocampere i nærheden av Miami og Fort Lauderdale, Forida, USA

 Autocampere og oplysninger om Florida

Autocamper udlejning Florida

Autocamper udlejning Florida

Florida

Florida er en stat i USA. Den kaldes også Solskinsstaten og er et yndet tilbagetrækningsmål for amerikanske pensionister. Floridas sandstrande strækker sig næsten 1200 km. Grunden til at staten kaldes ¨The Sunshine State¨ er fordi her næsten altid er varmt. Gennemsnitstemperaturen ligger på 23 grader.

I Florida er der et utal af muligheder for overnatninger og priserne er generelt blandt de laveste i hele USA.

Florida har utroligt mange hoteller, moteller og ferielejligheder. Så er der campingpladser, store villaudlejninger og timeshare.

Florida får årligt 55 mio. turister, og turisme har længe været den største og vigtigste indkomstkilde. Men Florida er også et stort landbrugsland og producerer blandt andet tre fjerdedele af hele USAs appelsiner og citrusfrugter. Produktionen af majs, jordbær, kartofler, bønner og sukkerrør spiller også en væsentlig rolle for økonomien, ligesom de store flokke af kvæg på det store græsland mellem Kissimmee og Lake Okeechobee.

Alle større byer i Florida har teatre, koncertsale, operaer og symfoniorkestre. Der er mange kunstmuseer i Florida, såsom Museum of Art i Fort Lauderdale, Lowe Art Museum i Miami, Norton Museum of Art i Palm Beach, Salvador Dali Museum i Tampa og Ringling Museums i Sarasota.

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale (kendt som USA’s Venedig) er en amerikansk by beliggende i delstaten Florida. I 2000 havde byen en befolkning på 152.397. Byen er administrativt centrum for det amerikanske county Broward County.

Udenfor byen ligger Fort Lauderdale-Hollywood Internationale Lufthavn med flytrafik til mange destinationer i Amerika og til Københavns Lufthavn fra november 2013.

Annonce:

Skriv et svar