Autocamper udlejning Orlando

Autocamper udlejning Orlando – Leje autocamper Orlando

Autocamper udlejning i nærheden af Orlando, USA og forlystelsesparkerne Disney World, Universal Studios og SeaWorld. Søgemaskinen søger priser hos autocamper udlejningsselskaber og finder den billigste pris.

Autocamper udlejning Orlando

Autocamper udlejning Orlando

Autocampere i nærheden av Orlando – Disney World, Universal Studios og SeaWorld, USA

Orlando

Orlando er en amerikansk by i staten Florida. Den er hovedsæde i amtet Orange County. Byen har ca 235 000 indbyggere, med forstæder når indbyggertallet ca 2 000 000. Byen er bedst kendt for sine turistattraktioner og omkring 40 millioner mennesker besøger Orlando hvert år, for bl.a. at se: forlystelsesparkerne Disney World, Universal Studios og SeaWorld.

Glem alt om at finde et centrum i Orlando, for det findes ikke. Orlando er en satellitby omgivet af en række planeter i form af gigantiske forlystelsesparker, der er bundet sammen af motorveje.
Lej en autocamper i Orlando, så I nemt kan komme til parkerne og tage på opdagelse i Florida.

Er det første gang I rejser til Orlando, bør I tage ”begynderturen”, der bør består af Walt Disneys Magic Kingdom, Universal Studios og SeaWorld. Mindre end tre dage – en dag pr. park – kan ikke gøre det. Har I været i Orlando tidligere, vil I sandsynligvis vælge de samme parker en gang til.

Disney har hele fire forlystelsesparker i Orlando, så måske skulle I overveje også at prøve Disney Animal Kingdom – en kombination af safaripark og zoologisk have – eller måske Epcot Center, hvor I kan komme jorden rundt på en eftermiddag. Universal spreder sig over to parker: Den klassiske filmpark Universal Studios og så naboparken Islands of Adventure, hvor I bl.a. finder det nye Harry Potterunivers. SeaWorld er for hele familien med sine fantastiske vandshows.

autocamper leje Orlando og Disney World

autocamper leje Orlando og Disney World

Autocampere og oplysninger om Orlando

Annonce:

Skriv et svar