Autocamper udlejning Route 66

Autocamper udlejning Route 66 – Leje autocamper Route 66

Autocamper udlejning i nærheden af Route 66, USA. Søgemaskinen søger priser hos autocamper udlejningsselskaber og finder den billigste pris. Der er fri kilometer ved leje af autocamper i nærheden af Route 66, USA.

Autocamper Route 66 Oatman highway

Autocamper Route 66 Oatman highway

Autocampere i nærheden av Route 66, USA

Om Route 66

Route 66 (eller U.S. Route 66 eller bare US 66 eller “The Mother Road” eller Will Rogers Highway) var en hovedvej i USA. Vejen var en del af U.S. Highway System. Den blev grundlagt i 1926, og skilte blev sat op i 1927. Vejen begyndte i Chicago, Illinois og førte gennem Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og Californien til Los Angeles, hvor den endte.

I dag er det ikke længere muligt at gennemkøre Route 66 i hele den udstrækning, den oprindeligt havde, men mere end 80 % af vejen eksisterer stadig eller er blevet genopbygget. Nogle af de oprindelige stykker er velbevarede, mens andre er knap så velbevarede. I nogle stater bærer vejen stadig nummer 66, men nu som statsvej, det gælder blandt andet en strækning i Californien. I 1990 opstod forskellige Route 66-foreninger i Arizona og Missouri, og senere kom foreninger i andre stater til. I 1990 erklærede staten Missouri Route 66 som “State Historic Route” og dele af vejen i Arizona, New Mexico og Illinois er i dag erklæret som “National Scenic Byway – Historic route 66” og nye skilte er sat op langs disse vejstrækninger. Strækningen mellem Kingman og Seligman i Arizona betragtes som den del af Route 66, hvor mest af den originale vej og dens stemning er bebeholdt.

Leje autocamper Route 66

Leje autocamper Route 66

Autocampere og oplysninger om Route 66

Annonce:

Skriv et svar