Skiområderne ruster op igen

Skiområderne ruster op igen- Her er nyhederne til vinteren 2014/15!

Snowboard- og skiløbere længes allerede i lang tid efter vinteren. De ansvarlige i skiområderne har skruet ordentligt ved lifte og pister til sæsonen 2014/15, for at garantere endnu mere komfortabel skisjov. Vi præsenterer de vigtigste nyheder i Alperne.

Østrig er skiløber-land! Og på Tyrols 5 gletsjere er der virkelig sket en masse i sommeren. På Hintertuxer gletsjeren har man sat fokus på lifte-luksus, især med hensyn til opvarmede sæder. Med en belyst tunnel iKaunertal, adrenalin-cup i Sölden og ny isgrotte i Stubaital har gletsjerskiområderne en masse at byde på. Derudover har Ischgl med Pardatschgratbanen sat en ny rekord og i Silvretta Montafon transporterer panoramabanen gæsterne endnu hurtigere op til toppen. Et konstruktions-highlight står i Østrigs største sammenhængende skiområde: SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental er stolt på den nye Aualm-bane, som fremover skal undgå ventetider.

Nyheder finder man også i Frankrigs mega-skiområde, Trois Vallées, hvor der åbner moderne lifte og den nye freeride-nedfart “Liberty Ride“. I det italienske Sydtyrol bliver, takket være den nye gondollift, Ortler-Ronda iSulden færdiggjordt og i Sesto Dolomitterne er ikke kun Drei-Zinnen-banen en nyhed, men også 5 ekstra pistekilometer.

Annonce:

Skriv et svar