Typer af campingpladser i Kroatien

Camping i Kroatien

Typer af campingpladser i Kroatien

Camping i Kroatien. De større campingpladser er løbende blevet opdateret til at opfylde alle krav og forventninger som man har til en “moderne campingplads” anno 2015.

Kroatien bliver et mere og mere populært rejsemål blandt danskere, som ønsker en ferie med både badning i krystalklart vand, interessante seværdigheder, kulinariske oplevelser og en venlig og gæstfri befolkning. Desuden er Kroatien et af de billigste lande i Europa!Mini campingplasser autocamper Kroatia

Prisen på camping i Kroatien
Den gennemsnitlige camping pris i Kroatien er lidt mindre end i Italien, og mere eller mindre den samme som de europæiske gennemsnitspriser, som er beregnet af det tyske bilmagasin ADAC.

I Kroatien kan man finde følgende typer af campingpladser:

Store campingpladser – i Kroatien er der mere end 25 campingpladser med kapacitet på over 2000 campister. Den største plads kan huse mere end 10.000 campister. Nogle af de store campingpladser er meget luksuriøse, andre er mere traditionelle campingpladser.

Naturist camping – i Kroatien er der omkring 10 naturist campingpladser, de fleste af dem er beliggende i Istrien.camping-croatia-1

Natur campingpladser – langs kysten og især på øerne er der stadig et stort antal af campingpladser som drives i den traditionel camping stil uden en bunke af faciliteter.

Mini campingpladser er den mest almindelige type af campingpladser. I de fleste tilfælde er mini campingpladserne familiedrevet og med plads til mindre end 100 campister..Mini campingpladser Kroatien Klikk Her

 

OK-Mini-Camps-2014-pdf-ENG

OK_Tabla_2011mini-camping autocamper kroatia

Sammenlign online priser på autocamper leje i Kroatien.

Naturen i Kroatien er fantastisk smuk. Her findes mægtige bjerge, turkisblåt vand, grønne pinjeskove og en skærgård med over tusind øer. Tag med på udflugter og se det smukke landskab på nært hold.

 

Skriv et svar